Herinneringskist incl verfpakket om de uitvaartkist te verven.

Prachtige houten herinneringskist. Verkrijgbaar in 2 maten. Deze set is incl. alle producten om de uitvaartkist te verven.
Maar ook kun je met de overgebleven verf je eigen herinneringskist personaliseren.
Zo waardevol om deze activiteit met de kinderen te ondernemen. Met elkaar weer nieuwe herinneringen maken. Kinderen bij de situatie betrekken. En later altijd een prachtige herinneringenkist met inhoud hebben om weer herinneringen op te halen.

Voor kinderen is het fijn om op een actieve manier betrokken te worden bij een verlieservaring. Het geeft ze een rol binnen het geheel. Ze horen erbij. Kinderen kunnen er volledig hun creativiteit, gedachten en emoties in kwijt, wat ze weer verder helpt in het proces van rouw.  

Door samen met alle (klein)kinderen de kist te verven, creëer je samen iets moois en iets tastbaars. Op deze manier maak je met elkaar een nieuwe herinnering. En die is zo ontzettend waardevol voor de kinderen. Je betrekt hen erbij op een manier die passend is voor het kind, ze maken onderdeel uit van het geheel. Deze ervaring zullen ze zich een leven lang blijven heugen.