Over mijn droomkist

Mijn droomkist gaat creatieve pakketten aanbieden voor kinderen, gezinnen, woongroepen en klassen die te maken hebben met rouw en verlies. Hierbij moet je denken aan de verkoop van pakketten rondom o.a. de uitvaart, zoals een pakket met verf, kwasten, grondzeil voor het verven van de kist, het versieren van een mooie houten regenboog, het maken van een memory stone bijv eerst voor op de kist later voor op het graf of om thuis te bewaren, het maken van een candle bag (zak voor een kaars) en nog vele andere pakketten, kijk hiervoor even in de webshop. Voor kinderen zo fijn om op deze manier betrokken te worden. Ze kunnen er volledig hun creativiteit, gedachten en emotie in kwijt, wat ze weer verder helpt in het proces van rouw. En juist door samen ‘iets’ moois (tastbaars) te maken, maak je met elkaar een nieuwe herinnering, en die is zo ontzettend waardevol.

Dit soort activiteiten vinden op dit moment steeds meer plaats en het is goed dat deze bewustwording plaats vindt. Je helpt de kinderen er echt verder mee. Dit is wat ik heel graag met mijn droomkist wil betekenen voor een ieder, kleur toevoegen aan donkere dagen. Het maken van een herinnering, waar je later met elkaar op een positieve manier op terug kunt kijken. Ik hoop dat ik ook wat voor jou mag betekenen, kijk rustig eens rond op de site. Heb je vragen mail of bel gerust, ook denk ik graag met je mee over een zinvolle activiteit voor bijv. een groep. Ook voor grotere aantallen bent u bij mij aan het juiste adres, neem dan even per mail of telefonisch contact met mij op.

Groetjes Sandra