persoonlijk & betrokken

met liefde verpakt

levertijd 2 tot 3 werkdagen

"Memories bring back memories"

Wil je een kindje op een laagdrempelige manier betrekken bij een (naderend) afscheid, laat hem of haar dan 1 van deze mooie, passende kleurplaten versieren of kleuren.
Ook op of in de uitvaartkist zullen ze mooi tot hun recht komen, of maak een mooie vlaggenlijn van deze kleurplaten, zodat er een prachtig kleurrijk geheel ontstaat, met liefde gemaakt door de kinderen.

Download kleurplaten om in te kleuren

‘’ Het maken van een herinnering d.m.v. creatieve rouwverwerking is zo ontzettend waardevol in het proces van rouw…. ‘’

WhatsApp Image 2021-12-17 at 11.09.38 AM

Wat gaat mijn droomkist doen?

Mijn droomkist gaat creatieve pakketten aanbieden voor kinderen, gezinnen, woongroepen die te maken hebben met rouw en verlies, waarin ze volledig hun creativiteit en gedachten kwijt kunnen. Maar eigenlijk zijn mijn pakketten voor elk kind te koop, want wie vindt het nu niet leuk om een mooie regenboog te versieren of een memory stone te maken?

Mijn droomkist verkoopt creatieve pakketten o.a. voor rondom de uitvaart, zoals een pakket met verf, kwasten, grondzeil voor het verven van de kist, het versieren van een mooie houten regenboog, het maken van een memory stone bijv eerst voor op de kist later voor op het graf of om thuis te bewaren, het maken van een candle bag (zak voor een kaars) en nog vele andere pakketten kijk hiervoor even in de webshop. voor kinderen zo fijn om op deze manier betrokken te worden. Ze kunnen er volledig hun creativiteit, emotie in kwijt, wat ze weer verder helpt in het proces van rouw. Dit soort activiteiten vinden op dit moment steeds meer plaats en het is goed dat deze bewustwording plaats vindt.

Mijn Droomkist in de media!

Over mijn droomkist op regiohardenberg.nl